Decopera modalitatile de finantare moderne oferite de OmniCredit


Gestionarea propriei afaceri, cu siguranta, nu este deloc usoara intrucat pot aparea fel si fel de nevoi, dar si batai de cap, iar cele mai multe dintre acestea fac referire la partea financiara. Totusi, orice antreprenor are acces la diferite solutii de finantare, insa majoritatea celor oferite de banci vin la pachet cu multe batai de cap, conditii stricte si nu numai. In schimb, merita sa te orientezi catre Omnicredit intrucat aici ai acces la diferite solutii de finantare persoane juridice care, cu siguranta, te vor putea ajuta sa iti conduci afacerea in cele mai bune conditii.
Ce este Omnicredit
Inainte de toate poate ca ar trebui sa stii ce este Omnicredit, adica prima platforma fintech de finantare exclusiv online din Romania. Serviciile financiare oferite sunt dedicate persoanelor juridice in momentul de fata, insa in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si altele pentru persoanele fizice, astfel incat oricine sa se poata bucura de produse si servicii de cea mai buna calitate.
Despre solutiile disponibile aici
Aici te asteapta mai multe solutii care, cu siguranta, te vor ajuta sa iti dezvolti afacerea si sa o conduci asa cum se cuvine. Oricand te vei putea orienta catre o linie de credit care, cu siguranta, iti va fi utila, conditiile de obtinere fiind mult mai putin stricte decat cele impuse in cazul unei institutii financiare obisnuite. De asemenea, merita sa afli mai multe si despre factoring, adica acel serviciu prin care poti sa incasezi mai repede banii de pe facturi. Asadar, daca vinzi produse sau oferi servicii cu facturi la termen de plata intre 30 si 120 de zile, cu siguranta, e un adevarat disconfort uneori sa astepti pana la data scadenta. Totusi, Omnicredit poate sa astepte in locul tau, astfel incat sa obtii banii pe loc. Mai departe, scontarea este similara si la fel de utila, iar aceasta presupune ca poti sa incazi pe loc biletele de ordin si cec-urile care provin de la clienti care au termene de plata in viitor, totul prin simpla girare catre Omicredit a acestora.
Consiliere de specialitate
Foarte important este si faptul ca aici ai acces la consiliere de specialitate, ceea ce presupune ca intotdeauna va exista o persoana cu o experienta bogata in domeniul economic are sa te ajute sa gasiti cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai complexe probleme. Cu siguranta, fiecare antreprenor trebuie sa dobandeasca cunostinte despre domeniul economic pentru a-si putea derula afacerea, iar cu ajutorul Omnicredit va fi mult mai simplu.
Fara griji si batai de cap
Probabil ca toata lumea stie cat de enervanta este birocratia, fiind nevoie de obtinerea a tot felul de acte si autorizatii pentru a putea deveni eligibil pentru finantare, iar unul dintre marile avantaje aduse de Omnicredit e reprezentat de faptul ca totul se desfasoara online, ceea ce presupune ca oricine poate sa evite bataile de cap specifice birocratiei.
Ideal pentru orice domeniu
Solutiile de finantare persoane juridice propuse de Omnicredit sunt potrivite pentru tot felul de domenii, astfel ca nu conteaza daca detii o firma IT sau poate un boutique cu articole vestimentare pentru femei, o spalatorie auto sau de covoare, o florarie sau o farmacie, intrucat solutiile la care ai acces aici, cu certitudine, te vor putea ajuta sa iti desfasori activitatea in cele mai bune conditii.
Mult mai simplu online
E foarte usor sa rezolvi totul online si nu dureaza mai mult de un minut sa iti faci cont pe platforma. Mai apoi incarci imediat toate documentele de care este nevoie si vei primi un raspuns in cel mult o ora, astfel ca daca acesta e pozitiv, in maxim 8 ore vei primi suma solicitata direct in contul tau.