Expeditie in lumea hainelor

Cum ajungi de la cautarea unui ceas sa-ti cheltuiesti toti banii pe haine fara vreo intentie? Aceasta este o intrebare la care inca nu stiu sa va raspund. Mi s-a intamplat ieri in timp ce cautam un ceas la care visez de ceva timp si pentru care am tot pus bani de-o parte. Pe langa slabiciunea pentru haine, pantofi si genti, mai am una: aceea pentru ceasuri. Dar bineinteles ca cei care ma cunosc stiu deja acest lucru!!!

Revenind la poveste. Stiam exact ce model de ceas vreau si de unde. Cu toate astea m-am gandit ca nu ar strica sa verific si pe alte site-uri, in ideea ca poate gasesc vreo oferta mai buna decat cea pe care o aveam deja. Si fara sa vreau de la ceasuri am ajuns pe un site de haine, apoi pe altul pana cand m-au oprit in promotiile unui site pe care il accesam prima data. Si a fost suficient avand in vedere ca sunt o mare amatoare de haine ieftine online, iar promotiile de aici erau mai mult decat tentante am zis ca nu ar strica sa-mi comand cate ceva. Oricum trebuia sa-mi innoiesc garderoba pentru vara asa ca era foarte bine.

In principiu am zis ca nu imi comand decat cateva rochite si atat. Apoi mi-au fost recomandate si costumele de baie carora nu am putut sa le rezist. Iar in final sandalutele si accesoriile de plaja.

Acum strang iar bani pentru ceas.