Descoperă ofertele speciale la detartraj oferite de către Stoma Urgent

De ce este importantă procedura de detartraj

Atunci când vine vorba despre interacţiunea cu cei din jurul nostru, nimeni nu poate contesta faptul că primul lucru care ne atrage atenţia şi pe care îl observăm la persoanele pe care le întâlnim este zâmbetul. Acesta din urmă are capacitatea umitoare de a atrage de cele mai multe ori ca un magnet, fiind un soi de carte de vizită care ne defineşte. Cu toate acestea, pentru a putea menţine un aspect cât mai plăcut şi mai curat al dinţilor noştri, este necesar să acordăm o atenţie sporită sănătăţii noastre orale, începând de la periajul zilnic şi până la igienizarea profesională prin intermediul unor proceduri stomatologice speciale, printre care se numără şi detartrajul spre exemplu. Şi asta deoarece, chiar şi în cazul celui mai meticulos periaj şi a celei mai atente îngrijiri orale, apariţia tartrului este inevitabilă, acesta acţionând lent şi continu, şi provocând mirosuri neplăcute, carii sau chiar inflamarea şi sângerarea gingivală.Prin urmare, detartrajul este una dintre cele mai eficiente metode, non-invazive, prin care poţi obţine un zâmbet sănătos pentru cât mai mult timp, deoarece are rolul de a îndepărta depozitele de tartru şi placa bacteriană care s-au depus pe dinţi, cu ajutorul unor sisteme şi produse de specialitate.

Alege Stoma Urgent şi bucură-te de beneficii

Dacă vrei să combaţi problemele de sănătate ale dinţilor tăi sau să obţii un aspect îmbunătăţit al acestora şi eşti în căutarea unui cabinet care are oferte la detartraj în Bucureşti, merită să alegi Stoma Urgent. Echipa de doctori stomatologici din cadrul acestui cabinet este alcătuită din tată şi fiu, Rădulescu Dan Ovidiu şi Rădulescu Tiberiu, ambii pasionaţi pe deplin de munca pe care o fac şi de satisfacţia de a-şi vedea pacienţii cu zâmbetul pe buze. De-a lungul experienţei de peste 40 de ani în domeniu, aceştia au reuşit să efectueze cele mai reuşite lucrări dentare, indiferent de gravitatea unui anumit caz sau de provocări. Bineînţeles, acest lucru a fost posibil şi datorită faptului că aceştia s-au perfecţionat în permanenţă şi au urmat diverse cursuri speciale ţinute companii prestigioase de profil din America, Germania, Elveţia sau Franţa, totul pentru a putea folosi produsele acestora la maximum lor de eficienţă.

În ceea ce priveşte detartrajul, la Stoma Urgent totul are loc în cele mai bune şi sigure condiţii, astfel încât pacienţii să se bucure de un proces nedureros, dar cu rezultate vizibile pe loc. Întreaga procedură se realizează cu ajutorul unei tehnologii de ultimă generaţie ultrasonice, care emite vibraţii de înaltă frecvenţă ce creează fisuri în blocurile de tartru, facilitând astfel desprinderea acestora. 

Nu în ultimul rând, medicii Stoma Urgent sunt conştienţi de faptul că pacienţii care le calcă pragul preferă să rezolve mai multe probleme deodată, motiv pentru care au pregătit o ofertă la detartraj în Bucureşti, care presupune plombă+detartraj dentar într-o singură şedinţă, la un preţ mai mult decât avantajos. Aşadar, ce mai aştepţi?