Alege să petreci o vacanță deosebită într-un cadru de poveste

Momentele de relaxare se transformă într-o activitate continuă atunci când alegi să petreci în Maldive un sejur de câteva zile. Starea de bine este un sentiment pe care nu îl poți uita deloc în această parte a lumii, iar ceea ce face totul și mai special este posibilitatea pe care o vei avea de a te bucura de activități multiple și de clipe magice în una dintre cele mai spectaculoase locații de pe Planetă. 

Momentele pline de relaxare pe plajele din Maldive 

Insulele Maldive sunt recunoscute în întreaga lume pentru plajele minunate și pentru atmosfera exotică pe care o pot aduce acestea. Apa curată, nisipul fin și liniștea și pacea constante sunt doar câteva dintre motivele pentru care o zi aici este o binecuvântare pentru minte și suflet. Iubitorii unui bronz perfect au ajuns unde trebuie pentru că această zonă oferă unele dintre cele mai spectaculoase și mai fascinate locuri posibile, fiind de altfel oază perfectă de calm și energie de care ai putea avea nevoie. Muzeul Național din Male

Din punct de vedere turistic, Maldivele au o multitudine de surprize de oferit de la unele dintre cele mai spectaculoase amintiri și până la momente magice, iar din punct de vedere al obiectivelor turistice, cel ce nu trebuie ratat este Muzeul Național din Male, care ascunde între pereții săi artefacte istorice care vorbesc despre cultura și civilizația insulelor, dar și despre măreția lor. Acestea sunt dispuse pe două etaje, lăsând suficient de mult spațiu între ele pentru a fi admirate și explorate în detaliu de către turiștii curioși. 

Rezervația Biosferei Atolului Baa 

Rezervația aceasta cuprinde un total de 75 de insule, dintre care 13 sunt locuite de oamenii de aici, iar 10 sunt stațiuni de vacanță care propun o multitudine de activități și de surprize impresionante și interesante pentru toți cei care ajung în această parte a lumii. Astfel, apa de aici poate atinge și 80 de metri, ceea ce înseamnă că iubitorii de sporturi nautice se pot bucura de orice fel de experiențe noi își doresc, în timp ce ceilalți care nu sunt atrași de așa ceva se pot relaxa privind peisajele superbe. 

Vechea Moschee de Vineri

Moscheea este cunoscută ca fiind una dintre cele mai vechi și mai impresionante așezări din această parte a lumii. Construită în 1665, aceasta este și astăzi un simbol al credinței și a civilizației de aici, iar arhitectura fascinantă este cea care adună cu ea o multitudine de oameni pasionați și iubitori de frumos și de estetic. Astfel, pentru cei care doresc să viziteze această moschee, dar religia nu le permite, există posibilitatea obținerii unui permis de la Ministerul Afacerilor Islamice, care le va oferi acest beneficiu.