Cum alegem corect papucii pentru primii pași?

Micuțul tău este în sfârșit în acea etapă a vieții – face primii pași? Deși veți fi plini de mândrie, însă este important să nu vă grăbiți să cumpărați papuci pentru primii pași. Bebelușii nu trebuie să poarte papuci până când nu ies afară. Până atunci,  este indicat să îi înveți să meargă cu picioarele goale este cea mai bună opțiune.

Când mergi să cumperi papuci pentru primii pași bebelușului tău, este vital să vezi dimensiunea picioarelor copilului împreună cu un profesionist. Mulți comercianți se asigură că personalul lor are o pregătire completă, astfel încât să vă poată sfătui cu privire la ceea ce este mai bine pentru copilul dumneavoastră. Aduceți-vă întotdeauna copilul să meargă în papucii pentru primii pași din magazin pentru a vă asigura că se potrivesc corect înainte de a cumpăra.LA CE SĂ AI GRIJĂ LA PRIMA PERECHE DE PANTOFI A BEBELUȘULUI TĂU:

Pantofii ar trebui să fie disponibili în mărimi întregi și jumătate și o varietate de accesorii de lățime. Ar trebui să fie din piele, care trebuie să fie moale și flexibilă pentru a nu crea disconfort. Căutați tălpi ușoare, flexibile, antiderapante, care vă vor ajuta copilul să se simtă stabili. Locurile pentru degetele de la picioare ar trebui să fie în continuare largi și încăpătoare, cusăturile și marginile moi, materialele respirabile și elementele de închidere reglabile.

O pereche bună papuci pentru primii pași poate ajuta copilul să obțină echilibru și control pe măsură ce merge și îi va da încredere să continue, pentru doar câțiva pași în plus. Amintiți-vă că este încă minunat pentru copil să meargă desculț cât mai mult posibil prin casă. De asemenea, aceștia trebuie verificați la fiecare șase până la opt săptămâni pentru a vă asigura că papucii pentru primii pași încă se potrivesc.

Nu cumpărați niciodată pantofi second hand, aceștia vor fi modelați pentru a se potrivi picioarelor altui copil și nu vor oferi suportul potrivit.

Trebuie să găsești un magazin bun de încălțăminte? La Ariana Baby Shoes găsești mereu orice pereche de papuci pentru primii pași pe care ți-o dorești pentru cel mic. Alege cu încredere magazinul nostru!

Iată câteva lucruri de reținut atunci când intenționezi să cumperi papuci pentru primii pași pentru copilul tău:

         Odată ce bebelușul tău merge pe jos, acum este momentul să îi cumperi prima pereche de pantofi

         Asigurați-vă că picioarele lor sunt măsurate de un profesionist calificat

         Picioarele bebelușului trebuie măsurate la fiecare 2-4 luni pentru a lăsa spațiu pentru picioarele lor să crească

         Încercați să alegeți papuci cu căptușeală naturală și șosete cu fibre naturale bogate pentru a le permite să respire

         Asigurați-vă că pantofii pe care îi cumpărați au o închidere.

         Nu forțați niciodată picioarele copilului în pantofi, asigurându-vă că ați ales mărimea bună