Alegeți un salon de evenimente care arată așa cum doriți

Locul pe care îl alegi pentru nunta ta trebuie să se potrivească cu planurile tale pentru întregul eveniment. Dacă te gândești la stilul boem, s-ar putea să te gândești la un castel, conac sau casă de țară. Daca iti doresti o nunta mai moderna, Events Garden este locul perfect pentru tine. Spre deosebire de alte locuri, reușește să îmbine utilul cu plăcutul și modernul cu rusticul în trei camere absolut superbe. Acest salon de evenimente din Ploiesti este, fara indoiala, pe placul tuturor.

Lista lucrurilor care ar trebui să fie disponibile la locul de desfășurare

Chiar dacă majoritatea locurilor au aceleași tipuri de bunuri, unele au reguli și legi diferite despre care trebuie să știți. Este o idee bună să aflați din timp cum vă pot ajuta localnicii, astfel încât să puteți evita cât mai mult stres atunci când planificați. Să ne uităm la unele dintre cele mai importante lucruri la care ați dori să vă gândiți, astfel încât să puteți face o alegere bună.

Cazare

Când ai o mulțime de invitați din afara orașului care vin la nunta ta, este important să ai un loc cu camere la fața locului. Suntem bucuroși să vă anunțăm că la Events Garden by Nabbuco, puteți alege și ca oaspeții dvs. să stea într-un hotel frumos.

Închirieri exclusive

Dacă vrei ca nunta ta să fie complet privată, doar cu tine, partenerul tău și invitații tăi acolo, s-ar putea să vrei să cauți o locație care să ofere închirieri exclusive, astfel încât să nu fii deloc deranjat.

Închirieri de weekend

Nuntile moderne au loc de obicei pe parcursul unui weekend intreg, iar din ce in ce mai multi miri aleg aceasta optiune. Acum există o mulțime de locuri unde poți închiria un loc pentru weekend, astfel încât să poți profita la maximum de această ocazie specială.

Catering

Doriți ca cateringul să facă parte din serviciul la locul pe care l-ați ales sau intenționați să vă angajați propriul catering profesionist? Depinde în principal de mâncarea ta preferată în ziua respectivă. La Events Garden poti obtine cel mai bun meniu de botez din Ploiesti, iar cand vine vorba de nunti totul este la fel de profesionist si bine gandit.

Muzică adevărată

Dacă angajarea unei trupe acustice sau a unui artist este o prioritate pentru tine, asigură-te că locația pe care o dorești nu are restricții de sunet și că poate gestiona muzica live cu o acustică bună.

Focuri de artificii

Un spectacol grozav de artificii este un alt plus popular pentru ziua nunții. Unele locații au reguli stricte cu privire la utilizarea artificiilor, așa că faceți-vă cercetări pentru a nu ajunge dezamăgit.