Egipt – vacanță marcată de nou, necunoscut și magic

Celebrele piramide, nisipul fierbinte, căldură deșertică și civilizația egipteană au reușit să cucerească turiștii din întreaga lume. Plimbările ghidate cu cămilele, vizitele prin orașe și multe alte activități extrem de fascinante te așteaptă pentru a trăi o experiență autentică egipteană. Astfel, pentru a afla mai multe detalii despre ce ar putea presupune o astfel de vacanță, ai putea încerca să afli care sunt toate ofertele Sejur Egipt de pe fabricadevacante.ro care este și locul cu cele mai multe opțiuni existente pe piață.

Cairo

Acest oraș este cunoscut în întreaga lume pentru istoria și cultura sa și este de altfel cel care își face apariția în toate peliculele de la televizor. Magnetismul său este dat de arhitectura absolut fascinantă și de frumusețile incredibile de aici. . Fie că ești un iubitor al istoriei și vrei să faci o vizită la Muzeul Egiptean, fie că vrei să trăiești o experiență pe viu și să vizitezi un templu sau o moschee, Cairo este locul pe care să îl vizitezi neapărat dacă în această zonă a lumii.

Aswan

Liniștea și pacea perfectă sunt două cuvinte cu care putem caracteriza Aswan. Situat pe malul Nilului, Aswan este locul perfect pentru cei care vor să se bucure de o plimbare scurtă pe malul acestuia sau chiar pe el. Poți face o călătorie cu feribotul până la Insula Elefantină pentru a vedea străzile pline de culoare ale orașelor nubiene și pentru a te bucura de o nouă civilizație complet diferită. Aswan este  perfect pentru cei care merg în Egipt pentru a se reculege, pentru a vizita și pentru a se relaxa într-un cadru de poveste.

Deșertul alb 

Deșertul alb este destinația perfectă pentru iubitorii de fotografii. Zona este atât de fascinantă din punct de vedere cromatic, încât vei fi cu adevărat cucerit chiar de la o primă privire. Acesta este cunoscut ca fiind „cea mai frumoasă minune naturală a Egiptului”, dat fiind faptul că fiind că munții de cretă, s-au format pe parcursul mii de ani și acum dau impresia unui spațiu mistic, aproape magic încă de la primul contact direct. Pentru cei care iubesc aventura și mai ales pentru pasionații de nou și de frumos  Deșertul Alb este locul care le va rămâne în minte pentru totdeauna. Cu siguranță vizita acolo va fi asemenea unui vis fantastic din care pur și simplu nu vei vrea să te mai trezești.

Siwa 

Cel mai prielnic moment pentru a vizita Siwa la apus, atunci când orașul pare cufundat în aur. Acesta este de altfel, rupt complet de toată agitația orașului, reprezentând locul de retragere a tuturor turiștilor. Un oraș perfect pentru o seară liniștită, pentru meditație și pentru relaxare.  Cu siguranță o plimbare printre ruinele din Siwa va fi exact ceea ce îți trebuie după o perioada stresantă la locul de muncă.