Beligi vă servicii funerare complete la prețuri accesibile oricui

Înmormântările au făcut parte din etapele vieții încă de la începutul istoriei omenirii, deoarece ne ajută să trecem de la viața înainte de moarte la viața după moarte. Cu toate acestea, este destul de dificil să puteți să depășiți aceste momente din viață de unul singur, motiv pentru care astăzi puteți apela la servicii funerare complete prin intermediul cărora să vi se ușureze munca considerabil. Astfel, la Beligi puteți avea parte de servicii funerare complete pe care să vi le oferim la prețuri foarte convenabile. Cu toate acestea, haideți să vedem împreună care ce înseamnă servicii funerare complete pe care echipa noastră vi le poate oferi. Astfel, în acest pachet de servicii funerare complete se regăsesc majoritatea etapelor care trebuie respectate pentru ca întreaga ceremonie de înmormântare să fie realizată cu complet și corect, conform tradițiilor noastre, în funcție de religie.

Prin urmare, primul pas pe care trebuie să îl realizați imediat ce a fost constat decesul este procesul de îmbălsămare al persoanei decedate.

Acesta este un serviciu medical necesar, recomandat prin lege pentru protejarea defunctului. Rolul acestui proces este acela de a încetini procesul de descompunere, distruge microbii și bacteriile din organismul acestuia. Imediat după ce are loc procedura de îmbălsămare medicul eliberează certificatul care poartă denumirea de “Certificat de Îmbălsămare” ce se dovedește a fi util pentru depunerea defunctului la capela sau pentru transportul acestuia în altă localitate, dacă situația o impune. Totodată, un aspect asupra căruia merită să ne îndreptăm atenția este acela că procesul de îmbălsămare se va face numai după emiterea Certificatului Medical Constator al Decesului. Pentru depunerea persoanelor decedate la capela sau pentru transportul lor în altă localitate sau în altă țară, Beligi vă poate elibera toate actele de care aveți nevoie. Compania noastră vă poate sprijini în Eliberarea Certificatului de Deces și a Adeverinței de Înhumare, eliberate de către Starea Civilă, de pe raza careia s-a produs decesul. Astfel, actele necesare pentru declararea decesului sunt:

1. Originalul Certificatului Medical Constatator al Decesului.

2. Originalul și copia actului de Identitate al persoanei decedate.

3. Originalul și copia Certificatului de Naștere al persoanei decedate.

4. Originalul și copia Actului de Identitate al persoanei care declară decesul

5. Originalul sau copia Certificatului de Naștere al persoanei care declara decesul.

De asemenea, facem mențiunea că declarantul poate fi o rudă sau o persoană care a fost numită prin intermediul unui testament sau printr-un contract. Cu toate acestea, în eventualitatea în care aveți neclarități cu privire la aceste aspecte, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon pe care îl veți găsi pe pagina noastră web.

Beligi vă oferă posibilitatea de a vă adresa unei firme care vă poate oferi servicii funerare complete la prețuri foarte bune.